O nama

JASEN d.o.o. - PROIZVODNJA I PRODAJA PARKETA

Preduzeće „JASEN“ D.O.O. Lebane, svoj početak vezuje za nastanak stolarske radionice 1960. godine. U periodu od skoro 30 godina, kako se razvijala privreda naše zemlje tako smo i mi prerasli 1990. godine u preduzeće koje se specijalizovalo za proizvodnju parketa, lajsni za parket i briket.

Na površini od skoro 3 hektara prostire se naša proizvodnja sa 150 m2 prostora u sušarama, parionama i proizvodnim halama. Sa proizvodnjom od skoro 10.000 m2 parketa godišnje i imenom koje garantuje kvalitet parketa nalazimo se u gornjoj zoni najvećih proizvođača parketa u Srbiji.

Kako se nalazimo u kraju koji obiluje kvalitetnim šumama, naši parketi se odlikuju visokim kvalitetom drveta, vrhunskom obradom parketa zahvaljujući dobrim mašinama i reznim alatima koje potvrđuje Sertifikat o kvalitetu Šumarskog fakulteta u Beogradu.

Preduzeće sa tradicijom dugom pola veka, savremenom proizvodnjom od oko 10.000m2 parketa godišnje, najkvalitenijim sirovinama sa našeg podneblja, imenom koje garantuje kvalitet i sertifikatom o kvalitetu Šumarskog Fakulteta u Beogradu.